cene slušnih aparata costco

Model G-20 je pojačavač senzora za slušanje sa baterijskom baterijom A675 koji radi za 600 sati vrhunske uređaje za slušni aparat na Walmart mreži kupovini

Chat Sada
Product details

Model G-20 je pojačavač senzora za slušanje sa baterijskom baterijom A675 koji radi za 600 sati vrhunske uređaje za slušni aparat.

Iza slušalica za uši (BTE) Walmart

Iza pomoćnih uha (BTE) se sastoji od kućišta, ušnog kalupa ili kupole i veze između njih. Kutija sadrži elektroniku, kontrole, bateriju, mikrofon (e) i često zvučnik.

Iza uha ili BTE   sluh   AIDS su najčešće saslušanje na svijetu   stil pomoći .

Jednostavan za upotrebu i lak za nošenje.

  Karakteristike proizvoda:
1.Max zvučni izlaz: 130 ± 5dB
2. Dobit zvuka: ≥50dB
3.Totalno harmonično izobličenje talasa: ≤5%
4. Frekventni opseg: 300Hz-4000Hz
5.Input šum: ≤26dB
6.Zinc Air baterija: DC 1.5V, struja: ≤4mA
7.Power off / on switcher
8.Lasting rad do 60 dana ili 600 sati od strane baterije A675 Zinc Airy
9. Atraktivan u ceni i kvalitetu
10.Za povećanje gubitka srednjeg i jakog sluha

Iza pomoćnih uha [ uredi od strane Adsound ]

Iza slušnih aparata takođe se zovu "prijemnik-u-pomoć" ili RITA uređaji. Svi uređaji su korisni za ljude koji zahtevaju značajno pojačanje u mnogim frekvencijama zbog umerenog i teškog gubitka sluha. Veći modeli imaju tendenciju da budu lakše rukovati menjanje baterija ili konfigurisanje kontrola. Okolna sredstva na njima lakše se čiste od drugih vrsta uređaja, ali će ih takođe videti i skliznuti za izgrađivanje voska. Ako se oružje ne isprazni, onda se to može učiniti priključenim na uhu.

Iza pomoćnih uha (BTE) se sastoji od kućišta, oruđa ili kupole i veza između njih. Kutija sadrži elektroniku, kontrole, bateriju, mikrofon (e) i često zvučnik. Uopšteno govoreći, kućište se nalazi iza pinne sa vezom iz kućišta koja se spušta napred u uvo. Zvuk iz aparata može se zvučno ili električno usmeriti na uvo. Ako je zvuk električno usmeren, zvučnik (prijemnik) nalazi se u uspravnom ili otvorenom kupolu, dok akustički spojeni instrumenti koriste plastičnu cev da daju zvuk iz zvučnika slučaja na ušicu. BTEs se takođe lako povezuju na pomoćne uređaje za slušanje, kao što su FM sistemi, da direktno integrišu izvore zvuka sa instrumentom. Pomoću BTE obično nosi deca kojima je potrebna trajna vrsta slušnog aparata.

Mini BTE (ili on-the-ear) pomagala

Novi tip BTE pomoći nazvan je mini BTE (ili "on-the-ear") pomoć. Takođe se uklapa iza / na uvo, ali je manja. Veoma tanka, skoro nevidljiva cijev se koristi za povezivanje pomoći sa ušnim kanalom. Mini BTEs mogu imati udoban ušni komad za umetanje ("open fit"), ali može koristiti i tradicionalno oruđe. Mini BTEs dozvoljavaju ne samo smanjene oscilacije ili "priključene" senzacije u ušnim kanalima, već i povećavaju udobnost, smanjuju povratne informacije i adresiraju kozmetičke probleme za mnoge korisnike.

Dvostruki D igital zvučni pojačavač sa slušnim aparatom za zdravstvenu zaštitu

1.Termovi i uslovi:

Uslovi plaćanja: Paypal, Western Union, MoneyGram, T / T dostupni

Vreme vođenja: 2-5 dana

Način isporuke: DHL / FedEx / TNT / UPS, ili Po vazduhu, pomorskim brodovima

Garancija: 1 godina i besplatna usluga u životu

Skype: roger.cctv

E-mail: info @ great-ears.com, info @ byvisiontech.com


Hot Tags: cene slušnih aparata costco, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, niska cijena
Srodni proizvodi
Upit

Naše usluge

Predani smo za Telekom operatora, kao što su poslovni Subjekti i potrošači pružiti konkurentne ICT rješenja i usluga te kontinuirano poboljšanje iskustva klijenata...

Upit

Obratite nam se

Adresa:4-6 kat, Keji Dasha Xingwei industrija zona, Ksinghua cesta, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong Province, China

Telefon: +86-755-23571166

Faks: +86-755-33188679

E-pošte: info@byvisiontech.com

CopyRight© Byvision znanost tehnologija ograničen